În toată țara
Lucrăm non-stop
În orice vreme și anotimp

Evacuator
în Moldova

Tractări automobile, motociclete și vehicule speciale, la prețuri accesibile. Evacuator în Chișinău, toată Moldova și în străinătate.

Apelați-ne la numărul de telefon indicat
Comunicați-ne locul unde vă aflați
Evacuatorul dvs. va ajunge în decurs de 20 minute

Tarife tractări

Ne deplasăm rapid spre locație și vă garantăm că vehiculul dvs. va ajunge în siguranță la destinație. Lucrăm fără zile de odihnă, indiferent de perioada anului sau de condițiile meteorologice.

Motocicletă

de la 400 lei

Hatchback

de la 400 lei

Sedan

de la 400 lei

Crossover

de la 400 lei

SUV

de la 450 lei

Pickup

de la 450 lei

Minibus

de la 450 lei

Utilaj special

de la 450 lei

* Aflați prețurile exacte pentru serviciile de tractări auto în Chișinău, în toată Moldova sau în străinătate, apelându-ne la numărul  de telefon 068-800-810 sau lăsându-ne un mesaj în chat pe site sau pe rețele de socializare.

Întotdeauna gata să vă ajutăm

Indiferent de regiunea în care vă aflați, cea mai bună opțiune este să apelați echipa specializată în evacuarea automobilelor. Echipa noastră cu experiență vă va rezolva problema cât mai curând posibil. Ne caracterizează experiența vastă acumulată în acest domeniu și calitatea serviciilor oferite.

 

Transportul auto este o operațiune destul de periculoasă din punct de vedere al siguranței. Echipa noastră de evacuare se simte încrezută pe drumurile publice, știe să acționeze corect în situații dificile. Folosind serviciul «BRAT.MD», veți fi sigur că mașina dvs. este transportată corect și în siguranță.

Disponibili 24/7

Serviciile de evacuare auto sunt disponibile 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, iar operatorii noștri sunt întotdeauna gata să răspundă apelului dumneavoastră.

Evacuator oriunde vă aflați

Șoferii noștri cunosc foarte bine drumurile, așa că vor ajunge fără dificultăți în orice curte și vor livra automobilul stricat la auto-service sau la garaj.

Serviciu de calitate

Pentru noi, opinia fiecărui client este importantă, deoarece echipa noastră se bazează pe receptivitate, echipamente bine îngrijite și dăruire.

Echipament tehnic impecabil

Camioanele noastre de tractare au toate mecanismele necesare care permit să fie urcată și transportată orice mașină în orice stare.

Servicii «BRAT.MD»

Suntem pregătiți nu doar să venim la primul apel, dar și să vă ajutăm la soluționarea altor probleme. De asemenea, vă vom oferi cele mai relevante și utile informații tehnice.

Servicii de evacuări auto în Moldova și în străinătate

Compania «BRAT.MD» furnizează servicii profesionale de evacuare a autovehiculelor, la prețuri accesibile.

Asistență tehnică

Vom restabili capacitatea de lucru al automobilului dvs. Pentru a rezolva orice problemă pe drum, contactați operatorii noștri.

Sfaturi utile pentru șoferi

Vă vom arăta unde se află cel mai apropiat auto-service, la care veți primi asistență tehnică de calitate.

Livrare urgentă de combustibil la mașină

În cazul în care benzina se termină în mod neașteptat, vom livra prompt combustibil la mașina dvs., indiferent de locație.

Puncția rapidă și repararea tăieturilor

Complexul nostru de vulcanizare mobilă este echipat cu echipamente moderne care permit să efectuăm rapid și eficient reparațiile anvelopelor.

Încărcarea bateriei de automobil

Bateria este moartă? Nici o problema! Spuneți-ne adresa unde vă aflați și în scurt timp mașina dvs. va avea o baterie complet încărcată.

Sfaturi utile

Compania noastră este specializată în furnizarea de servicii de evacuare auto și acordarea de asistență completă pentru șoferi pe drum. Dacă aveți nevoie urgentă de un evacuator în Moldova, apelați serviciul nostru pentru asistență de urgență. Vom procesa rapid cererea dvs., vom trimite echipamentul necesar cât mai curând posibil și vom efectua profesional și rapid transportul automobilului. Printre avantajele noastre se numără o experiență acumulată uriașă, șoferi de înaltă calificare profesională, o flotă extinsă de utilaje speciale și un nivel ridicat de servicii.